Sök
Stäng Meny

01 juni 07:45, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser.

Örebro

22.56: Patrull kallas till Adolfsberg med anledning av ett inbrott i en företagslokal. Det kan konstateras att någon varit inne i lokalen och det upprättas en anmälan om stöld genom inbrott.

00.47: I Boglundsängen stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 30-årsåldern, blåser positivt och det skrivs en anmälan om grovt rattfylleri.

Hällefors

00.02: En kraftig brand inträffade under natten i en byggnad i Hällefors. Byggnaden fick brinna ner till grunden och platsen kommer spärras av. Det upprättas en anmälan om mordbrand för att polisen ska kunna genomföra de utredningsåtgärder som krävs för att utreda vad som orsakat branden.

Kumla

01.27: På riksväg 51 stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 25-årsåldern, får följa med för provtagning då han misstänks vara påverkad av narkotika. Det skrivs en anmälan om ringa narkotikabrott eget bruk samt drograttfylleri och en analys av provtagningen får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.