Sök
Stäng Meny

10 juni 08:28, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Fem personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:30 Brand, Sundsvall
Polis beordras till Gudmundsbyn, Sundsvall, med anledning av larm om brand i byggnad, ett hus med några lägenheter i. Enligt initiala uppgifter förs en person till sjukvård med ambulans och en annan person kontrolleras av ambulanspersonal på plats. Det är oklart hur branden uppstått och det ska utredas och en förundersökning inleds gällande misstänkt mordbrand. Platsen ska spärras av för senare undersökning av polisens tekniker.

00:05 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till ett parkeringshus i Inre hamn, Sundsvall, med anledning av pågående misshandel. En man i 40-årsåldern misstänks ha misshandlat en kvinna. Förhör hålls och anmälan ska upprättas. Mannen misstänks även för brott mot knivlagen då en kniv anträffades på honom.

00:19 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till en adress i trakten av Stöde med anledning av en skadad person i en bostad. Enligt initiala uppgifter har mannen en skada på ett ben. Det är oklart hur skadan uppstått och det ska utredas. En anmälan upprättas.

01:41 Misshandel, Sollefteå
Polis beordras till Storgatan i Sollefteå med anledning av pågående misshandel utomhus där några personer uppges vara inblandade. Det är lugnt på plats när polis anländer. En man misstänks ha misshandlat en annan man. En anmälan ska upprättas. En person omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB).

02:17 Sexuellt ofredande, Örnsköldsvik
Polis beordras till en krog i Örnsköldsvik med anledning av sexuellt ofredande. Enligt initiala uppgifter misstänks en man ha tafsat på två kvinnor. En anmälan tas upp.

02:56 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till en krog i Stenstan, Sundsvall, där ordningsvakt envarsgripit en man som misstänks för misshandel. Enligt initiala uppgifter misstänks en man ha misshandlat en annan man. Den misstänkte omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Förhör hålls med mannen som blivit misshandlad samt med vittnen.

04:18 Rattfylleri, Sollefteå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Sollefteå. Föraren, en man i 20-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och ytterligare provtagning utförs. En anmälan ska upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.