Sök
Stäng Meny

15 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

00:58 Stenungsund: I Jörlanda, vid korsningen mellan länsväg 574 och länsväg 616, har en traktor med släp vält. Tre ungdomar ska ha varit passagerare. Föraren lämnar först platsen, men kommer sedan tillbaka. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott upprättas. Inga allvarligare personskador rapporteras.

01:52 Göteborg: En man som blivit nekad en plats på socialjourens boende vid Otterhällan vägrar lämna platsen. Ordningsvakt försöker avvisa honom, men mannen kommer tillbaka och slår sönder kameror som sitter utanför byggnaden. Polis kommer till platsen och avvisar mannen, som är i 30-årsåldern.

03:37 Göteborg:, skadegörelse: På Götaplatsen utanför Konsthallen slår en berusad man sönder delar av konstverket Drömmarnas monument. Enligt uppgift ska han vara aggressiv. Polis kommer till platsen och tar med mannen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan om skadegörelse upprättas.

04:33 polisområde Storgöteborg, misshandel: En kvinna larmar att hon blir slagen av sin ex-pojkvän. Han ska ha boxat och puttat henne. Mannen vägrar lämna kvinnans bostad. Polis larmades även dagen innan om bråk mellan de båda. Denna gång vill kvinnan göra en anmäla. Mannen, som är i 25-årsåldern, grips av polis och en anmälan om misshandel och olaga hot upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.