Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 19 juni 23.58

19 juni 22:46, Misshandel, grov, Stockholm

I Bredäng hölls en man fast av förbipasserande tills polisen kom till platsen.

Mannen som hölls fast utomhus på Ålgrytevägen hade skadat en annan man med ett stickvapen. Detta ska ha skett i närheten av en park.

Polisen som är på plats har talat om att brottsoffret är skadad i överkroppen och förd till sjukhus med ambulanshelikoptern. Den initiala uppgiften om att brottsoffrets skador inte är livshotande. Polisen kommer åka till det aktuella sjukhuset för att hålla förhör med honom när det är möjligt.

Den gärningsperson som är gripen misstänkt för grov misshandel kommer föras till sjukhus av polisen, detta för att han har skador som behöver få vård innan han förs till arresten.

Uppdatering klockan 23:31

I det utredningsarbete som pågår på platsen har det kommit fram att det finns två brottsoffer. Förutom den man i 30-årsåldern som fördes till sjukhus med ambulanshelikopter har även ett brottsoffer som skadades i handen. Det andra brottsoffret är i övre tonåren. Ambulanspersonal är på plats och ser om hans skadade hand. 

Uppdatering klockan 23:57

Polisen har ändrat brottsrubriceringen från grov misshandel till försök till mord. Polisen är kvar i området för att höra ifall det finns personer som har hört eller sett något som kan vara till hjälp i utredningen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.