Sök
Stäng Meny

03 juni 01:22, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens händelser i länet

22:40 - Skadegörelse genom brand. Centrala Kramfors

Polis kallas till en brand i en container. Polis genomför utredningsåtgärder där bland annat uppgifterna kring att en person setts vid platsen kontrolleras. Polis upprättar också en anmälan. 

02:03 - Lugnt i länet

02:19 - Narkotikabrott. Ånge

Polis kontrollerar en man i Ånge. Vid kontrollen uppstår misstanke om att mannen hanterar narkotika. Mannen grips för narkotikabrott och förs till polisstationen för förhör och åklagarkontakt.

02:29 - Förargelseväckande beteende. Stenstan, Sundsvall

Polis träffar på en man som urinerat på en offentlig plats. Polis utfärdar ordningsbot.

03:30 - Drograttfylleri. Bosvedjan, Sundsvall

Polis kontrollerar en personbil som kört aggressivt. Vid kontrollen misstänks både föraren och passageraren vara påverkade av narkotika. De medtas till provtagning och föraren blir misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk. Passageraren blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk . Polis skriver anmälan gällande dessa brott. Bilens nyckel/nycklar omhändertas enligt polislagens 24 § a för att förhindra fortsatt trafikbrottslighet.

03:57 - Stöld i butik. Kramfors

Polis kallas till en butik med anledning av ett inbrottslarm där en person observerats på övervakningskamera. Polis söker igenom byggnaden och genomför utredningsåtgärder på platsen. Ingen misstänkt person har hittills påträffats.

Sammanfattningsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.