Sök
Stäng Meny

03 juni 07:50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

23:15 Polisen larmades till Stationsvägen i Skärblacka, Norrköping, med anledning av en brand. Det var en övergiven husvagn som brann. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand, det finns ingen misstänkt. Inga rapporterade personskador.

23:38 Polisen larmades till Johannelund i Linköping med anledning av ett pågående bråk utomhus. Polis åkte till platsen. Flera personer ska ha varit involverade i händelsen. Det har uppstått någon form av bråk och i samband med detta ska en gärningsperson visat upp ett tillhygge. En tonårig kille (i åldersspannet 15-18 år) har blivit slagen, ej med tillhygge. Det rör sig inte om allvarliga fysiska skador. Gärningspersonen hade lämnat innan polis kom till platsen. Händelsen rubriceras som grovt olaga hot samt misshandel. Det finns ingen misstänkt för brotten. Inga formella förhör är inskrivna i ärendet ännu, utredning pågår för att bringa klarhet i vad som inträffat.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.