Sök
Stäng Meny

04 juni 07:15, Sammanfattning natt, Örebro län

Natt till söndag polisområde Örebro

22.11 Örebro. Ofredande/förargelse. Tre personer i tjugoårsåldern rapporterade för offentlig urinering i centrala Örebro.

22.12 Örebro. Trafikbrott. Buss i linjetrafik kör på en personbil och kör sedan på två stolpar. Avviker från platsen. Föraren, en man i trettioårsåldern påträffas senare och misstänks för smitning från trafikolycksplats.

01.42 Örebro. Misshandel. Man i tjugoårsåldern omhändertagen och misstänkt för att ha misshandlat en man i samma ålder. Ska ha skett på Drottninggatan i centrala Örebro.

01.30 Laxå. Hastighetskontroll E20 vid Stavåna. En hastighetsöverträdelse leder till omhändertagande av körkort.

02.47 Degerfors. Stöld genom inbrott. Väktare upptäcker skador på byggnad som tyder på att någon försökt bryta sig in i livsmedelsaffär. Polis till plats, inga gärningsmän påträffade, skriver försök till stöld genom inbrott.

03.31 Örebro. Olaga intrång. Tre män påträffas vid en byggarbetsplats. Anmälan inkommit om misstänkt pågående stöld. Männen kunde inte knytas till misstänkt brott. Dock anmälan avseende olaga intrång.

04.12 Laxå. Misshandel. Man i trettioårsåldern misstänks för misshandel av kvinna i tjugofemårsåldern. Mannen misstänks bland annat för att ha knuffat kvinnan.

Flertal anmälningar om högt spelande fordon, högljudda fester. I övrigt en del fylleri och småbråk. Sju rapporterade viltolyckor, alla utan personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.