Sök
Stäng Meny

04 juni 08:19, Sammanfattning natt, Värmlands län

Natt till söndag polisområde Värmland

22.32 Arvika. Urkundsförfalskning. Omyndig men straffmyndig man omhändertagen för att ha försökt komma in på nöjesställe brukande falsk eller felaktig ID-handling. Även berusad. Hemkörd till målsman.

23.08 Torsby. Misshandel. Man i trettioårsåldern gripen och anhållen misstänkt för att ha misshandlat en man i trettiofemårsåldern i centrala Torsby. Den misshandlade mannen förd till sjukhus med oklara skador.

23.24 Karlstad. Trafikbrott. Man i trettiofemårsåldern tilldelad parkeringsbot då han parkerat till hälften ute i körbanan och till hälften på handikapp-plats då han varit inne i livsmedelsbutik.

23.52 Karlstad. Trafikbrott. Kvinna i trettiofemårsåldern tilldelad ordningsbot för att ha legat på motorhuv på bil under färd. Föraren av bilen, en man i samma ålder tilldelas ordningsbot för att ha framfört bilen med passagerare på motorhuv.

00.03 Karlstad. Trafikbrott. Omyndig men straffmyndig flicka misstänks för olovlig körning efter att ha framfört fordon utan tillräcklig behörighet. Passagerare, en flicka i samma ålder misstänks för tillåtande av olovlig körning.

00.42 Karlstad. Omhändertagande. Man i tjugofemårsåldern belagd med handfängsel och avlägsnad efter att ha blivit avvisad flera gånger från nöjesetablisemang på Herrhagen i Karlstad. Mannen ha även uppträtt stökigt.

01.51 Karlstad. Våldsamt motstånd. Man, trettiofemårsåldern, omhändertagen efter att ha uppträtt aggressivt på restaurang i centrala Karlstad. Belagd med handfängsel. För till arrest för LOB, lagen om omhändertagande av berusad person.

02.34 Kristinehamn. Stöld genom inbrott. Två personer påkomna då de var i färd med att stjäla verktyg i ett garage tillhörande en privatperson. Ägaren till garaget jagade iväg tjuvarna som då slängde det som tillgripits. Gärningsmännen är i nuläget på fri fot.

02.40 Sunne. Trafikolycka. Man i fyrtiofemårsåldern förd med ambulanshelikopter till sjukhus efter singelolycka norr om Sunne. Mannen har färdats på en elsparkcykel i hög hastighet. Vi har inga uppgifter om skadeläget.

03.08. Karlstad. Omhändertagande. Man i tjugofemårsåldern bojad och omhändertagen i centrala Karlstad efter att ha stökat med ordningsvakter. Avlägsnad från platsen.

05.50 Karlstad. Inbrott. Två personer i fyrtioårsåldern gripna misstänkta för inbrott på företag i Gräsdalen. De misstänks bland annat ha tillgripit ett motorfordon. Greps i anslutning till platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.