Sök
Stäng Meny

04 juni 08:20, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 130-tal ärenden som rör Östergötlands län. 

22:17 Polis larmades till en adress i Navestad, Norrköping, med anledning av att en tjej i övre tonåren blivit rånad på sin mobiltelefon. Detta ska ha skett utomhus av två maskerade gärningspersoner. Efter rånet ska personerna ha sprungit från platsen. Polis har varit på plats, pratat med personer i området samt genomfört vissa kontroller men det finns i nuläget ingen misstänkt. En anmälan om rån kommer skrivas. 

01:30 Polis och räddningstjänst beordrades till en pendlarparkering i Ingelstad, Norrköping, med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en parkerad bil ha börjat brinna. Polis på plats kommer skriva en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns i nuläget ingen misstänkt och inga personskador har rapporterats i samband med branden. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor, psykisk ohälsa samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.