Sök
Stäng Meny

05 juni 07:55, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

02:21 SOS-larm inkom till polisen om en brand på Stiglötsgatan i Linköping. Det var en parkerad bil som brann. Minst en bil som var parkerad i närheten skadades också. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand, det finns ingen misstänkt. Inga rapporterade personskador.

04:04 En polispatrull initierade stopp och kontroll på en bil på Formaregatan i Hageby, Norrköping. Två män sprang från bilen samtidigt som en kvinna satt kvar. I bilen påträffades ett skjutvapenliknande föremål. Flera polispatruller involverades, däribland hundpatrull. Efter vidtagna utredningsåtgärder kunde två män lokaliseras. De två männen samt kvinnan har gripits misstänkta för vapenbrott. Samtliga är i 30-årsåldern. Utredning pågår för att bringa klarhet i vad för typ av föremål det är. 

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.