Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 06 juni 20:28

06 juni 17:24, Mord/dråp, försök, Örebro

En bekräftad skottlossning har ägt rum på Väster

Polisen är på plats med ett flertal resurser på Väster med anledning av att ett flertal skott har avlossats mot en villa i ett bostadsområde. Ingen person har blivit träffad.

En gärningsperson är gripen misstänkt för brott. Personen greps i nära anslutning till brottsplatsen ett par minuter efter att brottet brottet ägde rum.

Uppdatering 20:23: En förundersökning är inledd gällande försök till mord och grovt vapenbrott. Inga fler uppgifter kommer att lämnas i nuläget. Sedvanliga utredningsåtgärder pågår för fullt. Vittnen, misstänkt och övriga ska höras, dörrknackning och en teknisk undersökning pågår på brottsplatsen som i nuläget är avspärrad. 

Polisen är också intresserade av att komma i kontakt med personer som kan ha sett, hört eller gjort andra iakttagelser som kan sättas i samband med den här händelsen. Kontakta i sådana fall polisens växel på 114 14, uppge "tips" för snabbare framkoppling. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.