Sök
Stäng Meny

07 juni 07:36, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

23:39 Skadegörelse mm, Sundsvall
Innan midnatt kontaktas polisen gällande en skadegörelse på Sundsvalls sjukhus. En bil ska ha körts in i en grind. Därefter ska en fönsterruta ha krossats. När polisen kommer dit finns ingen person kvar.

Senare under natten påträffar polisen den misstänkta bilen övergiven. En brottsplatsundersökning utförs. Bilen är stulen. Förutom skadegörelsen på sjukhuset upprättas anmälningar gällande bland annat märkesförfalskning då bilen har stulna registreringsskyltar samt smitning från trafikolycka då aktuell bil misstänks ha kört ner en stolpe och lämnat platsen utan att ge sig till känna. Det finns ingen misstänkt i ärendet i nuläget. 

22:54 Trafikbrott, Härnösand
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Nybrogatan i Bondsjöstaden. Föraren får en ordningsbot då bilen har körförbud.

00:21 Misshandel, Sollefteå
Polisen beordras till en plats i Sollefteå med anledning av ett bråk mellan flertalet personer i samband med festligheter. Polisen tar upp en anmälan gällande misshandel, flera personer ska ha varit inblandade. Minst en person ska ha uppsökt sjukvård.

04:57 Stöld, Sundsvall
Polisen beordras till Sundsvalls centralstation. Ordningsvakt har försökt avvisa en ordningsstörande man och i samband med det ska han ha blivit högljudd och hotfull. Mannen har en cykel med sig som är stulen. Polisen tar upp en anmälan gällande stöld och cykeln tas i beslag. Mannen avvisades från platsen. 

06:28 Rattfylleri, Härnösand
I samband med en trafikkontroll i Härnösand stoppar och kontrollerar polisen en personbil. Föraren, en kvinna, blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning. Anmälan gällande rattfylleri upprättas. Körkortet omhändertas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.