Sök
Stäng Meny

09 juni 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser.

23:13, narkotikabrott eget bruk samt brott mot knivlagen, Göteborg
I Nödinge centrum kontrolleras en man i 35-årsåldern. Mannen misstänks vara påverkad och bär någon form av stickvapen. Mannen får följa med för provtagning. En anmälan om narkotikabrott eget bruk samt brott mot knivlagen upprättas. 

00:23, skadegörelse, Stenungsund
Ett larm kommer in om ett pågående inbrott i en tandvårdsklinik. Anmälaren ser en gärningsman i luva med en mejsel i handeln, som försöker få upp ett fönster. Gärningsmannen springer ifrån platsen. Polis anländer. En fönsterruta visar sig vara krossad och en anmälan om skadegörelse upprättas.

00:31, skadegörelse, Göteborg
En ordningsvakt griper en man i 50-årsåldern som har haft sönder en bänk vid en busshållplats. Polis larmas till platsen och en anmälan om skadegörelse upprättas. Mannen avlägsnas från platsen. 

00:59, stöld genom inbrott, Göteborg
Ett larm kommer in om ett misstänkt pågående inbrott i en arbetsbarack i Torpa. Polis anländer till platsen och hittar ett avklippt hänglås utanför baracken. Patrullen skriver en anmälan om stöld. Oklart vad som tillgripits, ingen frihetsberövad.

02:47, stöld av fordon, Göteborg
Ett larm kommer in om ett misstänkt pågående bilinbrott i östra Kållered. Personen som ringer in ser ett antal män röra sig på en pendelparkering bärandes påsar. Polis anländer. Männen har då lämnat platsen, men patrullen hittar ett antal katalysatorer på marken, samt en tigersåg och en domkraft. En anmälan om stöld upprättas. Ingen frihetsberövad. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.