Sök
Stäng Meny

01 maj 08:01, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 70-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

00:47 Polis larmades till Vidåkersvägen i Vingåker med anledning av att ungdomar ska ha eldat på en parkering och spelat hög musik. Polis har varit på plats och sagt till ungdomarna att släcka branden. Ingen anmälan skrevs.

02:21 Polis larmades till en lägenhet i Eskilstuna med anledning av bråk på adressen. När polis anlänt till platsen greps en man i 25-årsåldern misstänkt för misshandel i relation. Målsägande, en kvinna i 25-årsåldern, upplevde smärta i huvudet och uppsökte sjukhuset. En anmälan om misshandel har skrivits.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, psykisk ohälsa, viltolyckor med rådjur, hjort och vildsvin samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.