Sök
Stäng Meny

10 maj 06:58, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Inbrott, Örebro kl. 00.48

Två personer är misstänkta för att ha brutit upp flera förrådsdörrar i en fastighet i Baronbackarna. Polisen har varit på plats och en man i 30-årsåldern och en kvinna i 35-årsåldern blir misstänkta för brott. De blir inte gripna.

Rattfylleri, Örebro kl. 00.51

En bilist, en man i 20-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Baronbackarna. En passagerare i bilen, en man i 25-årsåldern, blir misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk och grovt brott mot knivlagen.

Brand, Degerfors kl. 03.10

Det brinner på ett företag i Agen. När branden är släckt kommer det troligtvis spärras av så att en brandplatsundersökning kan bli gjord. Brandorsaken är i nuläget oklar men en förundersökning gällande mordbrand är startad för att utreda vad som har hänt.

Narkotikabrott, Karlskoga kl. 03.47

En man i 40-årsåldern blir misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk efter att bland annat ha gått omkring på E18 vid Bohult. Mannen fick åka med för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Försök till stöld genom inbrott, Örebro kl. 04.03

En person har slagit sönder ett par rutor till en butik på Söder. Personen har troligtvis inte lyckats ta sig in i butiken. Polisen har varit i området och letat efter den misstänkta utan att hitta någon.

Misshandel, Örebro kl. 04.53

En kvinna i 30-årsåldern är misstänkt för misshandel mot en kvinna i 45-årsåldern i en bostad i Rynninge. De båda känner varandra sedan tidigare men har ingen nära relation. Den utsatta kvinnan åkte med ambulans till sjukhus för kontroll.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat nio personer eller fordon, hanterat fem misstänkta trafikbrott, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa och hanterat tre viltolyckor utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.