10 maj 07:28, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

22:07 Polisen larmades till en bostad i Tranås med anledning av ett inbrott. Det är oklart när inbrottet har inträffat men det upptäcktes i närtid innan polis kontaktades. Polis har varit på plats och utfört en brottsplatsundersökning. Smycken till ett okänt värde saknas. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, det finns ingen misstänkt.

23:29 Polisen larmades till länsväg 839 Malmbäck, Nässjö, med anledning av en trafikolycka. En bilist hade kört av vägen. Föraren, en man i 50-årsåldern, visade tecken på alkoholpåverkan. Han misstänks för rattfylleri och fick följa med för provtagning. Körkortet omhändertogs. Polisens presstjänst har inga uppgifter om personskador i samband med trafikolyckan.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.