Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 10 maj 16:03

10 maj 14:08, Bråk, Göteborg

Bråk mellan ett 40-tal ungdomar på Lindholmen (Diagonalen) enligt vittnen.

Polisen larmas till Lindholmen med anledning av bråk mellan ungdomar i Gymnasieåldern. Enligt vittnen så ska det involvera ett 40-tal ungdomar, vissa med tillhyggen och någon/några uppges vara skadade, allt enligt vittnen. Det ska ha även varit någon kniv synlig, enligt vittnen. Samtliga uppges vara iklädda sk Hoodies/maskerade. Polis och ambulans åker till platsen. 

Kl 14.27: Polis på plats. Två skadade ska ha anträffas på platsen, dock oklar uppgift. Det uppges även att hittats någon skadad vid Stenpiren. En förundersökning med rubricering grov misshandel inleds. Mycket osäkra uppgifter inkommer från ett flertal närområden kring Lindholmen. Ett flertal personer kontolleras av polis i närområdet. 

Vad händelsen handlar om vet polisen ännu inte. Ännu ingen gripen. Uppgifterna om skadade personer har ännu inte kunnat bekräftas av polis. 

Kl 16.00: Insatsen i stort sett avslutad. Ännu oklart vad som inträffat. Polisen samlar in uppgifter till underlag för anmälan.  

En person har konstaterats skadad, oklar omfattning. Ytterligare en person har varit synlig med någon typ av skada men är inte anträffad. Ingen person har i nuläget blivit gripen eller frihetsberövad. Förundersökning med rubricering grov misshandel fortgår. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.