Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 11 maj 07:45

11 maj 07:40, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Natten har ur polisiär synvinkel varit lugn. Nedan följer ett urval av händelser.

Borlänge
22.35: Polispatrull stoppar och kontrollerar en bilist i 30-årsåldern. Föraren saknar behörighet att framföra körkortspliktigt fordon varför misstanke om grov olovlig körning uppstår. Mannen är tidigare lagförd för likande brott varför rubriceringen anses som grov olovlig körning.

Falun
02.01: En person försöker att stjäla cyklar. Polispatrull beordras till platsen och griper en man i 35-årsåldern. Mannen anhålls av åklagare under natten. En cykel är tagen i beslag. Mannen misstänks också för narkotikabrott/ innehav.

E16/ Rv66, Vansbro kommun
02.39. Polispatrull stoppar och kontrollerar ett fordon, föraren en man som inte är hemmahörande i riket grips misstänkt för att ha tillgripit ett tvåhjuligt fordon. Fordonet som framförs har även registreringsskyltar som inte tillhör fordonet. 

Flera ärenden med psykisk ohälsa har hanterats i Dalarna under natten. Även flertalet viltolyckor, utan personskador. Patruller har i övrigt även genomfört en antal person samt fordonskontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.