Sök
Stäng Meny

11 maj 07:40, Sammanfattning natt, Örebro län

Natten har ur polisiär synvinkel varit lugn. Nedan följer ett urval av händelser.

Kumla
23.48: En man i 25-årsåldern misstänks för narkotikabrott/ ringa, eget bruk efter kontroll. Mannen medtogs för provtagning och analys kommer utvisa om misstanke kvarstår.

Örebro
02.15: En anmälare uppger att en man i 45-årsåldern skurit söner däcken på en bil. Polispatrull beordras till plasten och dokumenterar skador samt upprättar en anmälan gällande skadegörelse. Ingen är frihetsberövad i ärendet.

Karlskoga
02.19: Polispatrull stoppar och kontrollerar en bilist, en kvinna i 35-årsåldern. Föraren misstänks för grov olovlig körning, detta då kvinnan tidigare misstänks/ lagförts för liknande brott. Fordonet tas i beslag enligt trafikbrottslagens 7§. En åklagare kommer besluta om fordonet förverkas.

Patruller har i övrigt även genomfört en antal person samt fordonskontroller. Det har också förekommit ärenden med psykisk ohälsa i länet under natten.
Flertalet viltolyckor, utan personskador har hanterats under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.