Sök
Stäng Meny

11 maj 07:49, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 70-tal ärenden som rör Östergötlands län. 

22:15 Polis larmades till ett gemensamt garage i Linköping med anledning av ett personrån. Målsägande, en kvinna i 35-årsåldern, ska ha befunnit sig vid sin bil inne i garaget när en okänd gärningsperson dök upp och tvingade till sig målsägarens väska. Kvinnan skadades inte fysiskt i samband med händelsen. Polis har varit på plats och en hundförare har försökt spåra efter en misstänkt gärningsperson men nuläget finns ingen misstänkt. En anmälan om rån kommer skrivas. 

23:05 Polis larmades till Kommendantvägen i Norrköping med anledning av ett pågående inbrott på ett företag. När polis anlänt till platsen fanns ingen misstänkt gärningsperson kvar. Närliggande områden har sökts igenom och en hundförare har använts i spårningsarbetet men i nuläget finns ingen misstänkt. Stöldgods i form av kopparföremål anträffades längs järnvägen. En anmälan om stöld kommer skrivas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor, trafikkontroller samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.