12 maj 07:20, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:19 Viltolycka, Berg
En viltolycka på länsväg 321 i trakten av Bölåsen anmäls. Ett rådjur och en personbil är inblandade. Det finns inga rapporter om personskador. Det är oklart hur det gick för rådjuret och eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera det.

22:39 Trafikkontroll, Östersund
En förare blåser positivt och ytterligare provtagning utförs och då hamnar resultatet under straffbar gräns.

22:59 Viltolycka, Östersund
På länsväg 568 vid Vitgården var ett rådjur och en personbil inblandade i en olycka. Det finns inga rapporter om personskador. Rådjuret dog och eftersöksjägare kontaktas för att ta hand om kadavret.

23:41 Ofredande/Förargelse, Östersund
En ordningsbot (böter) utfärdas till en kvinna i Östersund centrum med anledning av offentlig urinering.

00:13 Viltolycka, Östersund
En olycka där en skåpbil och ett rådjur är inblandade. Den inträffar på Frösö Strand. Det finns inga uppgifter om personskador. Rådjuret kontrolleras av eftersöksjägare.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Bland annat så har flera trafikkontroller utförts tidigt under fredagsmorgonen på olika platser i Östersund samt på Industricentragatan i Strömsund. Samtliga kontrollerade var utan anmärkningar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.