Sök
Stäng Meny

12 maj 07:36, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

23:41 Polisen larmades till ett företag i Norrsten i Motala kommun med anledning av ett brandlarm. Polis åkte till platsen. Ingen person ska ha skadats fysiskt. Branden kunde släckas av privatperson/er. Händelsen rubriceras som mordbrand, platsen spärrades av. En kriminalteknisk undersökning ska genomföras senare.

02:06 Polisen larmades till verkstadsbyggnad utanför Mantorp, Mjölby kommun, med anledning av aktiverat inbrottslarm. Flera polispatruller åkte till platsen. Ingen misstänkt gärningsperson har påträffats. Exakt hur inbrottet gått till eller vad som stulits är inte klarlagt i detta nu för polisens presstjänst. Händelsen utreds som grov stöld men ingen är misstänkt i ärendet. Brottsplatsen spärrades av, lokala brottsplatsundersökare (Lokus) ska till platsen senare.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.