Sök
Stäng Meny

14 maj 08:00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

01:18 Polisen larmades till en bar i centrala Jönköping. En man, som är i 20-årsåldern, hade varit aggressiv och våldsam mot en ordningsvakt. Polis åkte till platsen och mannen greps misstänkt för våld mot tjänsteman. Polisens presstjänst har inga uppgifter om eventuella fysiska skador i samband med händelsen.

02:01 En polispatrull befann sig på Kyrkogatan i Jönköping när patrullen fick kännedom om ett brott. En person berättade om ett personrån som skett i närområdet i närtid. Den drabbade är en man i 30-årsåldern. Flera gärningspersoner ska ha konfronterat mannen utomhus. Gärningspersonerna ska ha utsatt mannen för våld och i samband med detta ska mannen ha blivit rånad på smycken. Den drabbade var vaken och talbar. Det finns ingen misstänkt för rånet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.