14 maj 08:19, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Tre personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:04 Skadegörelse, Svenstavik
Polis beordras till en adress i Svenstavik med anledning av skadegörelse av en bils ruta. Ingen misstänkt anträffas. Polis håller förhör med målsägande och ska upprätta en anmälan om skadegörelse.

00:31 Ofredande/förargelse, Strömsund
Polis utfärdar en ordningsbot (böter) till en personbilsförare i centrala Strömsund på grund av förargelseväckande beteende genom att hög musik spelas.

01:41 Misshandel, Östersund
Polis beordras till akuten på grund av att en person som utsatts för misshandel inkommit. Personen, en man, ska enligt initiala uppgifter ha blivit slagen av en annan man på en adress i Östersundstrakten. Polis håller förhör och en anmälan ska upprättas.

En viltolycka på länsväg 340 i trakten av Lillholmsjö har anmälts till polisen under natten. Det finns inga rapporter om personskador.

Under natten har en man i Jämtland gripits av polis och anhållits av åklagare. Mannen misstänks för misshandel av en närstående kvinna, för barnfridsbrott och för hot mot tjänsteman.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.