Sök
Stäng Meny

14 maj 08:20, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:38 Ofredande/förargelse, Skellefteå
Polis beordras till Anderstorp med anledning av flera samtal om störande musik från bilar. Polis avvisade några, men det var inte någon som spelade musik på hög volym då.

01:15 Trafikbrott, Vilhelmina
En personbil på E45 i Vilhelmina kontrolleras. En ordningsbot (böter) utfärdas på grund av att bilen visar fel ljus framåt.

02:52 Trafikbrott, Umeå
Polis utfärdar en ordningsbot till en personbilsförare på Haga på grund av att föraren inte stannat korrekt vid stoppljus.

02:52 Ofredande/förargelse, Umeå
En ordningsbot utfärdas till en personbilsförare i centrala Umeå på grund av hög musik spelas.

04:06 Trafikbrott, Skellefteå
I Skellefteå centrum utfärdas en ordningsbot till en personbilsförare på grund av att bilen som körs har körförbud.

04:36 Olaga intrång, Umeå
Polis beordras till ett flerfamiljshus på Grisbacka i Umeå med anledning av en påverkad man som slår på en dörr. En man anträffas. Han kontrolleras och avvisas från platsen. En anmälan om olaga intrång ska upprättas.

04:44 Sexualbrott, Umeå
Polis beordras till Ålidhem med anledning av misstänkt sexualbrott. Enligt initiala uppgifter har en man haft könet framme och försökt få en kvinna att röra det. Ingen misstänkt anträffas. Förhör hålls med kvinnan och en anmälan ska upprättas.

En viltolycka på länsväg 522 vid Åheden har anmälts till polisen under fredag kväll. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.