Uppdaterad 15 maj 09:09

14 maj 18:27, Mord/dråp, Landskrona

Skottlossning i Landskrona.

Flera uppringare larmar om höga smällar från Artillerigatan. Flera polispatruller samt ambulanssjukvård skickas till platsen.

En skadad person är anträffad på marken utomhus. Personen lastas i ambulans och förs till sjukhus för fortsatt vård.

En avspärrning upprättas vid den misstänka brottsplatsen.

Uppdatering: Ett flertal vittnesförhör har genomförts på platsen och arbetet med att samla in information fortsätter med dörrknckning i närliggande fastigheter. 

En vapenhund är budad till platsen för att söka efter spår, en kriminalteknisk undersökning kommer att genomföras under kvällen. 

Uppdatering: En man i 20-års åldern har avlidit på sjukhuset. Anhöriga är underrättade.

Händelsen utreds nu som mord.

Uppdatering 15/5: Polisen har under natten arbetat intensivt i ärendet. Ett stort antal förhör har hållits på platsen och personer har hämtats in till förhör. I nuläget finns ingen misstänkt i ärendet. 

Utredningen fortsätter med samma intensitet under dagen.

Polisen tar tacksamt emot tips från allmänheten. Har du hört eller sett något som kan ha med händelsen att göra? Det kan vara personer, fordon eller andra saker som du uppmärksammat i området eller vid tiden för brottet.

Även små detaljer kan ha stor betydelse för utredningen. Ring Polisen på 114 14. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.