15 maj 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Här följer ett urval av nattens händelser.

19.14 Kungsbacka, grov misshandel
Utanför Kungsmässan har en 14-årig pojke blivit misshandlad genom sparkar och slag mot bland annat huvudet. Pojken har varit avsvimmad och minns inte riktigt händelseförloppet. Han kördes till sjukhus för kontroll och en anmälan om grov misshandel har upprättats.

23.55 Kungsbacka, allmänfarlig ödeläggelse
Larm inkommer om en brand i ett flerfamiljshus på Kyrkogatan. När räddningstjänst och polis anläder är det rökutveckling men ingen brand. Något har exploderat i trapphuset intill en lägenhet. Det har blivit en del skador i trapphuset samt i intilliggande lägenhet. Nationella bombskyddet och polisens forensiker har varit på plats och gjort sina undersökningar och kommit fram till att det är en banger som har exploderat. Avspärrningen hävdes 04.35. Inga kända hotbilder mot någon i huset och inga personer har kommit till skada. Anmälan om allmänfarlig ödeläggelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.