Sök
Stäng Meny

17 maj 07:38, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:40 Stöld genom inbrott, Sundsvall
Polis beordras till en adress i Korsta, Sundsvall, med anledning av inbrott i ett förråd/garage. En man anträffas i lokalen, han grips och anhålls senare av åklagare. Mannen, som är i 30-årsåldern, misstänks för försök till stöld genom inbrott, försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel (en moped som står i lokalen) samt för skadegörelse.

23:14 Trafikolycka, Sundsvall
Polis beordras till Södermalm i Sundsvall med anledning av en trafikolycka. En bil har åkt in i en trafiksignalstolpe. Det finns inga uppgifter om personskador.

01:29 Brand, Sundsvall
Polis beordras till en adress i Kvissleby, Sundsvall, med anledning av larm om brand i byggnad. Det rör sig om en brand i en soptunna i en skollokal. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättas. Det finns ingen misstänkt i nuläget.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En viltolycka, på E4 vid Husum, har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.