18 maj 08:09, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

En person har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:07 Trafikbrott, Kalix
En ordningsbot (böter) utfärdas med anledning av otillåten belysning på en personbil.

22:23 Trafikbrott, Kalix
Polis tar en a-traktor i beslag i Kalix centrum. Föraren, en tonåring, misstänks för olovlig körning. Vårdnadshavare kontaktas.

01:46 Misshandel, Luleå
Polis beordras till Björkskatan med anledning av bråk. En anmälan tas upp gällande misshandel. Enligt initiala uppgifter har en man blivit slagen. Ingen misstänkt är kvar på plats.

03:30 Misshandel, Gällivare
Polis beordras till en adress i Gällivare med anledning av misshandel. Enligt initiala uppgifter har en man blivit slagen. Han förs med ambulans till sjukvård för kontroll. Ingen misstänkt anträffas.

05:06 Skadegörelse, Haparanda
Polis beordras till centrala Haparanda där en bil på en parkering utsatts för skadegörelse. Dokumentation utförs och en anmälan ska upprättas.

05:16 Skadegörelse, Haparanda
Polis beordras till centrala Haparanda med anledning av skadegörelse av en skåpbil. Enligt initiala uppgifter är bakrutan trasig. Dokumentation utförs och anmälan ska upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.