Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 07 juni 17:12

19 maj 07:08, Försvunnen person, Krokom

Försvunnen person i Föllingebygden.

En man i 80-årsåldern har anmälts försvunnen i dag på morgonen. Han har troligen försvunnit från sitt hem i en by i Föllingebygden det senaste dygnet.

Det är sannolikt att mannen färdas i bil. Polisen ber därför allmänheten om hjälp. Vi ber dig som har sett eller ser en grön Subaru, modell Outback, att ringa polisen. Bilen kan även eventuellt stå parkerad någonstans. Vi ber dig som befinner dig i Krokom och Strömsund kommun att vara extra uppmärksam och hålla ögonen öppna efter aktuellt fordon.

Om du ser bilen nu ber vi dig ringa telefonnummer 112. Har du en tidigare iakttagelse av bilen ber vi dig ringa 114 14, du kommer till ett talsvar. Säg "tips" för att komma vidare.

(Tidigare uppgifter om registreringsnummer har tagits bort).

Uppdatering kl 10:25 (lördag 20/5)

Den aktuella bilen har påträffats och är inte längre av intresse vid sökandet av mannen.

Det är fortfarande oklart var mannen är. Sökandet efter honom fortsätter.

Uppdatering kl 09:54 (måndag 22/5)

Polisen arbetar vidare för att hitta mannen.  I dag kommer exempelvis polisen att leta efter honom med hjälp av UAS, drönare, i Jämtlands norra delar. Sökarbetet leds av lokalpolisområdet.

Mannen har sannolikt en hund med sig. Det är en gammal svart hund av rasen wachtel.

Uppdatering 7 juni, klockan 17:12:

Mannen har anträffats avliden.

Polisen misstänker inget brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.