19 maj 07:52, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser som inträffat i Värmlands län.

Grums
22.13: En brand har av okänd anledning uppstått vid vårdcentralen i Grums. Det har brunnit i en markis. Branden har släckt av bland annat förbipasserande. Det har funnits spridningsrisk. En anmälan gällande mordbrand är upprättad.

Lesjöfors
23.47: En man i 60-årsåldern är målsägare i en misstänkt misshandel, mannen fick följa med ambulans till sjukvården. Det var mycket folk på platsen och mycket rörigt. En anmälan gällande misshandel är upprättad. En man i 50-års åldern är anhållen i ärendet.

Kristinehamn
03.21: Väktare kallas till ett objekt där larm utlösts. Flera företag delar på en byggnad. Staket runt byggnaden är uppklippt samt en ruta i en dörr krossad där gärningsman misstänks har tagit sig i i byggnaden. Tillgrepp är okänt, visst gods är taget i beslag. En anmälan skadegörelse samt stöld genom inbrott är upprättad.

Flera ärenden med psykiska ohälsa har hanterats under natten. Det har även inträffat flertalet viltolyckor, inga personskador är inrapporterade med anledning av dem. Det har genomförts ett antal person samt fordonskontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.