Sök
Stäng Meny

19 maj 11:00, Rattfylleri, Karlskoga

Polispatrull har stoppat en misstänkt drograttfyllerist i Karlskoga under förmiddagen.

Under förmiddagen stoppar och kontrollerar polispatrull en bilist i Karlskoga. 

Föraren, en man i 70-årsåldern påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Mannen medtas för provtagning, analys får utvisa om misstanke kvarstår. Vid visitation av mannen påträffas misstänkt narkotika som tas i beslag, analys kommer vidtas på NFC- nationellt forensisk center. Polisanmälan gällande rattfylleri under påverkan av narkotika, narkotikabrott/ ringa, eget bruk samt innehav är upprättad.

Passageraren, en man i 65-årsåldern uppträder också påverkat. Under transport in för provtagning blir mannen våldsam, patrull tvingas anbringa handfängsel för att få kontroll på situationen. Mannen visiteras och då anträffas misstänkt narkotika som tas i beslag. Beslaget kommer analyseras på nationellt forensiskt center. Polisanmälan gällande narkotikabrott/ ringa, eget bruk och innehav samt våldsamt motstånd är upprättad. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.