Sök
Stäng Meny

02 maj 08:00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Här följer en kort nattsammanfattning från kl. 22.00 igår. En lugn natt.

03.54 Trafikolycka RV 40 Mariannelund. En förare av en personbil som väjer för ett vildsvin och kör i diket. Vaken och talbar men har slagit i huvudet. Ingen polisiär åtgärd.


04.12 Rattfylleri Kaxholmen. En förare, man i 50-årsåldern,  kontrolleras av patrull på Kärrliden. Föraren blåser positivt och får följa med på provtagning misstänkt rattfylleri.

04.15 Huskvarna. Ett vittne som har iakttagit en en man med vad han uppfattar som ett vapen i utkanten av Huskvarna. Polis lyckas lokalisera personen i 40-årsåldern och denne grips misstänkt för grovt vapenbrott med anledning av de uppgifter som framkommit. Polis genomför en rad utredningsåtgärder på platsen inkl förhör. Inget vapen har hittills påträffats men utredningen pågår fortfarande. I och med att personen är gripen ska en åklagare under morgonen besluta om personen ska anhållas eller släppas. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.