Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 20 maj 07:54

20 maj 07:50, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i Värmlands län.

E18, Karlstad
22.53: Polispatrull stoppar och kontrollerar en bilist. Föraren, en 20-årig man saknar behörighet att framföra körkortspliktigt fordon. En anmälan gällande grov olovlig körning upprättas. I fordonet anträffas också en underårig flicka som överlämnas till vårdnadshavare.

Säffle
02.31: Tre män i 30-årsåldern blir misshandlade av en man i 20-årsåldern. Upprinnelsen till misshandlarna är okänt. Polisanmälan är upprättad, ingen person är frihetsberövad.

Flertalet omhändertagande enligt LOB, lag om omhändertagande av berusad person är genomförd under kvällen/ natten, vissa är överlämnade till vården andra hemskjutsade till någon som ombesörjer omvårdnad och vissa har fått sova ruset av sig i polisens arrest. Det har även hanterats flertalet ärenden kring psykisk ohälsa. Det har även inträffat flertalet viltolyckor.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.