Sök
Stäng Meny

21 maj 08:06, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 80-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

22:55 Polis och ambulans beordrades till riksväg 57 utanför Flen med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en bilist ha hamnat i diket. När polis anlänt till platsen visade det sig att föraren väjt för ett djur och därav hamnat i diket. Det finns ingen misstanke om brott. Både föraren och passageraren fick följa med ambulans till sjukhus för en kontroll, vakna och talbara. 

23:36 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Västeråsvägen i Eskilstuna uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor, psykisk ohälsa samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.