Sök
Stäng Meny

21 maj 08:20, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i Värmlands län

Karlstad
22.37: En kvinna i 25-årsåldern tvingas söka sjukvård efter att ha blivit påkörd i Karlstad av en bil. Bilisten lämnade platsen utan att ge sig till känna. En polisanmälan gällande vållande till kroppsskada samt smitning från trafikolycka är upprättad.

Arvika
02.21: En man i 20-årsåldern omhändertas enligt LOB, lag om omhändertagande enligt berusad person. Mannen misstänks även för narkotikabrott/ ringa, eget bruk.

Säffle
03.26: En brand har av okänd anledning börjat i ett soprum/ uthus. Räddningstjänsten släcker och polispatrull upprättar en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

Munkfors
05.02: SOS-alarm meddelar att de skickar resurser på ett dikeskört fordon. Föraren som sitter kvar i fordonet uppträder påverkat, mannen i 50-årsåldern misstänks för rattfylleri. Provtagning genomförs och analys får utvisa om misstanke kvarstår. Mannen följer sedan med ambulans till sjukvården, skadebild okänd.

Ett antal omhändertagande enligt LOB, lag om omhändertagande av berusad person har genomförts i länet. Det har även hanterat ärenden kring psykisk ohälsa. Ett antal viltolyckor har även hanterats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.