Uppdaterad 21 maj 18:48

21 maj 12:02, Trafikolycka, Kristianstad

En trafikolycka inträffar på väg 21 vid Önnestad.

En personbil och en husbil frontalkrockar. Polis och ambulans skickas till platsen för kontroll. Vägen stängs av i båda riktningarna och trafiken leds om under arbetet på platsen. 

Uppdatering:

Fem personer, tre vuxna och två barn, har förts med ambulans till sjukhus med oklara skador. 

Uppdatering:

Vägen öppnas åter för trafik i östergående riktning.

Uppdatering kl. 16.20: En man i 55-årsåldern är avliden som en följd av olyckan. Anhöriga är underrättade. Mannen färdades i personbilen tillsammans med en man i 35-årsåldern.

En man i 70-årsåldern, en kvinna i 80-årsåldern, en tonårig pojke under 15 år och pojke under 10 år färdades i husbilen.

Samtliga skadade är under vård på sjukhus. Uppgifter om skadeläge hänvisas till sjukvårdens skadelägesinformation, se länk.

Uppdatering kl. 18.48: Händelsen utreds just nu som grovt vållande till annans död, grovt vållande till kroppsskada och grov vårdslöshet i trafik. Ytterligare rubriceringar kan tillkomma.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.