Sök
Stäng Meny

22 maj 07:14, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:58 Viltolycka, Piteå:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på E4, Hortlax. Det finns inga uppgifter om personskador.

23:57 Misshandel, Öjebyn:
Polispatrull beordras till en adress i Öjebyn med anledning av bråk mellan två personer. Patrullen pratar med de iblandade. En anmälan och en motanmälan gällande misshandel upprättas.

Det finns inga uppgifter om att någon behövt vård i samband med händelsen.

01:19 Inbrott, Boden:
Polispatruller beordras till Prästholmen med anledning av ett misstänkt pågående inbrott på en restaurang. Åverkan har gjorts på ett fönster och föremål har stulits, oklart vad.

En person, en man i 20-årsåldern, grips i området och anhålls senare av åklagare. En anmälan gällande stöld genom inbrott samt brott mot knivlagen upprättas.

04:17 Viltolycka, Arvidsjaur:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och en ren på E45/Tårasjaurvägen, Moskosel. En person uppges ha skadat händerna i samband med olyckan.

Övrigt:
Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.