Sök
Stäng Meny

25 maj 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

21:21 Töreboda, brand: Larm kommer till SOS om en brand i Boda bygdegård. Enligt tidiga uppgifter ska det brinna i bygdegården, som numera är ett bostadshus, men det visar sig brinna i ett garage och två skjul. Tidigare under kvällen ska en familj ha grillat intill skjulen och troligen har elden spridit sig från grillen till skjulen. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättas. Ingen person är skadad.

21:54 Mark, grovt djurplågeri: En person slår larm om att en man springer runt med en planka i Örby och slår ihjäl änder som han sedan slänger iväg. Flera män ska hjälpa honom. Personen som larmar försöker locka till sig änderna för att skydda dem. Männen lämnar platsen i bil som snabbt kan stoppa av polis. En anmälan om grovt djurplågeri upprättas mot mannen som är i 20-årsåldern.

06:22 Alingsås: Flera personer larmar om älgar som springer på fel sida viltstängslet på E20 mellan brandstationen och Bälingemotet. Det ska vara två älgkalvar, en som springer på höger och en på vänster sida.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.