26 maj 07:22, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Norrbottens län.

22:19 Trafikolycka, Kiruna
Polisen larmas om en trafikolycka på E10 i Svappavaara utanför Kiruna. En personbil ska, enligt tidiga uppgifter, ha kört igenom ett räcke och ner i ett dike. En person förs till sjukvård med ambulans för kontroll. Polisen har varit på plats. Det finns i nuläget ingen misstanke om brott. 

01:22 Olovlig körning, Boden
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Bodens centrum. Föraren saknar behörighet att köra. Anmälan om grov olovlig körning upprättas. 

02:54 Olovlig körning, Haparanda
Polisen iakttar en fyrhjlingsfärd i Haparanda. Fyrhjulingen ska ha framförts av en minderårig person som inte har behörighet att köra. Anmälan upprättas gällande olovlig körning och den misstänkte föraren överlämnas till vårdnadshavare. 

05:41 Trafikkontroll, Kiruna
Polisen har haft en trafikkontroll på Kurravaaravägen i Kiruna. En ordningsbot utfärdades för hastighetsöverträdelse.

Övrigt: En viltolycka har rapporterats till polisen under natten, den skedde i Laxforsen, Kiruna. Inga personskador uppstod. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.