Sök
Stäng Meny

29 maj 07:54, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län. 

01:18 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Åvägen i Mullsjö med anledning av en brand i en friggebod och en närliggande stuga. Polis på plats kommer skriva en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. Området ska spärras av för en kriminalteknisk undersökning. Det finns inga uppgifter om personskador i samband med branden. 

05:10 Polis larmades till en parkeringsficka i Prinseryd, Jönköping, med anledning av en stöld. En lastbil med släp ska ha stått stilla där under natten och medan chauffören sov ska cirka 1000 liter diesel ha försvunnit. Polis har varit på plats och en anmälan om stöld kommer skrivas. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Utöver detta har polisen haft ärenden om viltolyckor, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Presstalespersonerna är på möte i dag klockan 10:00-14:00

Under den tiden uppdateras inte händelsenotiserna. Samtal till polisens pressnummer besvaras av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.