Sök
Stäng Meny

29 maj 07:54, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. 

22:06 Polis larmades till en lägenhet i Ryd, Linköping, med anledning av ett inbrott. Lägenhetsinnehavaren har varit bortrest sedan i fredags och vid hemkomst upptäckt att någon/några tagit sig in i bostaden via ett fönster. Polis har varit på plats och en kriminalteknisk undersökning ska genomföras. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Stöldgodset ska bland annat ha varit ett par VR-glasögon. En anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om flertalet viltolyckor med rådjur, fylleri, psykisk ohälsa samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Presstalespersonerna är på möte i dag klockan 10:00-14:00

Under den tiden uppdateras inte händelsenotiserna. Samtal till polisens pressnummer besvaras av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.