Sök
Stäng Meny

03 maj 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser.

22:56, Göteborg, narkotikabrott eget bruk
Vid en kontroll misstänks en kvinna, som är i 20-årsåldern, vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. En anmälan om narkotikabrott eget bruk är upprättad. 

23:08. Mariestad, olovlig körning, misstänk rattfylleri
Vid en kontroll misstänks föraren av en personbil, en man i 30-årsåldern, vara påverkad och mannen får följa med för provtagning. En anmälan om misstänkt rattfylleri samt olovlig körning upprättas.

23:39, Skara, brand
Ett larm kommer in om att det brinner i ett staket vid en uteplats i anslutning till en villa. Polis och räddningstjänst anländer. Branden släcks. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas. 

03:25, Göteborg, misstänkt rattfylleri
Vid en kontroll misstänks föraren av en personbil, en man i 55-årsåldern, vara påverkad och mannen får följa med för provtagning. En anmälan om rattfylleri under påverkan av narkotika upprättas. Passageraren, en kvinna i 20-årsåldern, anmäls för narkotikabrott innehav.

03:26, Partille, olaga intrång
Ett larm kommer in från en väktare som ser vad som verkar vara ett pågående inbrott på en byggarbetssplats. Staketet runt platsen är uppklippt och en person tycks befinna sig inne på området. Polis och hundpatrull anländer och söker av området utan resultat. En anmälan om olaga intrång upprättas. Ingen frihetsberövad.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.