Sök
Stäng Meny

03 maj 07:14, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Narkotikabrott, Karlskoga kl. 22.13

En man i 20-årsåldern och en man i 45-årsåldern är misstänkta för att ha använt narkotika i Karlberg. De båda fick åka med patrull för provtagning och resultatet på provet får visa om de har gjort sig skyldiga till ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Mannen i 45-årsåldern är dessutom misstänkt för brott mot knivlagen.

Skadegörelse, Örebro kl. 00.29

En man i 30-årsåldern är misstänkt för att ha slagit sönder en ruta på en entrédörr till en fastighet på Norr. Mannen är avlägsnad från platsen.

Trafikbrott, Örebro kl. 02.50

En man i 45-årsåldern är misstänkt för grov olovlig körning efter att ha blivit stoppad av en patrull i Västhaga. Patrullen tar mannens bil i beslag för att förhindra fortsatt brottslig färd.

Stöld/inbrott, Örebro kl. 05.13

Två män, en i 40-årsåldern och en i 30-årsåldern, är misstänkta för att ha tagit sig in på en inhägnad byggarbetsplats i Hjärsta. De ska också ha försökt ta sig in en i byggnad på platsen. De båda blir misstänkta för skadegörelse, försök till stöld samt olaga intrång.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat åtta personer eller fordon, hanterat fem trafikbrott, omhändertagit två personer enligt LOB, hanterat två ärenden gällande psykisk ohälsa och hanterat sju viltolyckor utan personskada.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.