03 maj 07:41, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00-07:00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:07 Viltolycka, Sundsvall:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på Raholmsvägen, Södra Alnö. Det finns inga uppgifter om personskador.

23:26 Viltolycka, Härnösand:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en lastbil och en älg på E4, Antjärn. Det finns inga uppgifter om personskador.

02:11 Misshandel, Sundsvall:
Polispatruller beordras till Stenstan där en man uppges ha blivit misshandlad av två andra män. Mannens skadeläge är oklart. De två misstänkta omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan upprättas.

03:59 Stöld, Timrå:
Polispatruller beordras till Söråker med anledning av misstänkt stöld då personer rört sig runt fordon på en parkering.

Vid kontroll av två personer i en bil påträffas misstänkt stöldgods från ett av fordonen på parkeringen. Ytterligare misstänkt stöldgods påträffas också och det tas i beslag.

Personerna i bilen, en man och en kvinna, grips och ska förhöras.

06:10 Viltolycka, Härnösand:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en mindre lastbil och ett rådjur på länsväg 719, Solumshamn. Det finns inga uppgifter om personskador.

Övrigt:
Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.