Sök
Stäng Meny

30 maj 07:45, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser.

Örebro

23.09: I Ladugårdsängen kontrolleras en bil och föraren, en kvinna i 25-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri. Kvinnan får följa med för provtagning och en analys av det får visa om hon gjort sig skyldig till brott eller inte. En passagerare, en kvinna i 20-årsåldern, blir samtidigt misstänkt för narkotikabrott eget bruk och innehav.

Lindesberg

23.10: I de norra delarna av Lindesbergs kommun stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 25-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen eller inte. Han blir samtidigt misstänkt för olovlig körning och narkotikabrott eget bruk.

Kumla

01.26: En patrull är på plats i Kumla för ett ärende och när de kommer tillbaka till bilen har någon försökt krossa en ruta på polisbilen. Det upprättas en anmälan om blåljussabotage.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.