Sök
Stäng Meny

31 maj 07:20, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i länet

Hällefors

22.25. Arbetsplatsolycka. En anställd på ett industriföretag ramlade omkull på en plattform i samband med arbete. Patrullen åkte till platsen för att utreda vad som hade orsakat olyckan, därefter upprättades en anmälan gällande arbetsplatsolycka för att se ifall någon brustit i sitt arbetsgivaransvar. Det finns i nuläget inga uppgifter om eventuella personskador och om den anställde behövde föras iväg med ambulans.


Örebro
00.34. Trafikolycka. Två bilister kolliderade med varandra på riksväg 50 vid Lillån. Inga personskador rapporterades in till SOS Alarm. Patrullen lämnade utan åtgärd.

01.27. Ofredande. En man i 45-årsåldern blev misstänkt för ofredande efter att ha levt runt i ett trapphus och stört sina grannar. Mannen ska bland annat ha skrikit under ett par timmar samt bankat på dörrar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.