04 maj 07:04, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en lugn natt i länet

Olovlig körning, Karlskoga kl. 22.35

En bilist, en man i 30-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil utan körkortsbehörighet i Knektåsen.

Narkotikabrott, Örebro kl. 23.01

En man i 20-årsåldern är misstänkt för att ha använt narkotika i Varberga. Han fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Rattfylleri, Karlskoga kl. 23.35

En kvinna i 40-årsåldern är misstänkt för att kört ett motordrivet tvåhjuligt fordon under påverkan av narkotika. Kvinnan blev stoppad på Storängen. Hon fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om hon har gjort sig skyldig till brott.

Rattfylleri, Karlskoga kl. 23.59

En bilist, en man i 50-årsåldern, är misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav samt grov olovlig körning efter att ha blivit stoppad av en patrull i Aggerud. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han var påverkad.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 19 personer eller fordon, hanterat två trafikbrott, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa och hanterat en viltolycka utan personskada.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.