Uppdaterad 05 maj 08:20

05 maj 08:00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Här följer en sammanfattning från natten och kl. 22.00 igår.

23.06 Trafikolycka med en personbil som kört i diket och voltat på RV40 vid Ryd, Jönköpings kommun. Fyra personer drabbade och avförda med ambulans. Okända skador. Ingen misstanke om brott.


23.26 Patrull som stoppar ett fordon på RV32 vid Höreda, Eksjö kommun. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänkt för rattfylleri under påverkan av narkotika, i dagligt tal benämnt som drograttfylleri, samt passageraren, en man i 25-årsåldern, misstänkt för narkotikabrott eget bruk. Båda medtagna för kroppsbesiktning.


03.55 Grov stöld Nässjö. Två okända män som just besökt målsägande i dennes bostad och bett om hjälp. Personerna har försökt tränga sig in i bostaden. I anslutning till besöket har föremål tillgripits från bostaden.


04.32 Huskvarna. En man gripen för misshandel och grovt olaga hot av närstående. Två målsägande. Den misstänkte är i 30-årsåldern.


06.32 LV151 Gnosjö, trafikolycka mellan personbil och timmerbil. Uppgift om en personbil som kört in i en timmerbil bakifrån. Patrull på plats i skrivande stund. Ingen mer information i nuläget.

Uppdatering: 

Föraren av personbilen, en man i 25-årsåldern, avförd i ambulans. Okända skador. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.