05 maj 08:01, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

23:50 Polis och räddningstjänst beordrades till Närsjövägen i Eskilstuna med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en stillastående bil ha börjat brinna. Väl på plats visade det sig att bilen var helt utbrunnen. En anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel samt skadegörelse genom brand kommer att skrivas. Fordonsägaren har också kontaktats. 

05:32 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till E4:an i höjd med trafikplats Tystberga, Nyköping, med anledning av en trafikolycka. En bilist ska ha kört in i mitträcket och detta ska ha hänt i norrgående körriktning. Inga personskador har rapporterats men en anmälan om vårdslöshet i trafik kommer skrivas. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor med rådjur samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.